Kvalitetssalget starter 1 august kl 09:00-18:00


Når man skal kjøpe dress er det flere ting som er greit å tenke på. Her er 5 tips til hvordan dresskjøpet ditt blir en langsiktig investering og som får dressen til å sitt godt.

1. Riktig størrelse
Det er svært viktig å finne riktig størrelse når man skal kjøpe en dress. Ofte kjøper mange en dressjakke i for stor størrelse. Hvis du er usikker på om dressen sitter som den skal så hjelper vi deg med gode råd i butikken. Dersom du har funnet den perfekte dressen, men passformen er litt for stor så er det ikke det noen problem. Hos Bogart.Cosmo kan du få dressen skreddersydd akkurat til din passform!

2. Passform
I mange tilfeller må det gjøres noen skreddertilpasninger for at dressen skal sitte helt perfekt. Det er viktig at proporsjonene til dressen går i samsvar med kroppen.

3. Erme-og benlendge
Noen av de vanligste tilpasningene til kjøp av dress er opplegg av jakkeermene og bukselengden. Sitter jakken som den skal men ermene er for lange kan det gi et uttrykk man ikke helt ønsker, men dette er selvsagt litt smak og behag og kan variere med sesongens trender. Det er viktig å huske på hva du føler deg mest komfortabel i.

4. Farge og stoff
Når det gjelder farge og stoff på en dress er det viktig å tenke på anledningen man skal bruke dressen i. En blå eller grå dress er fint å kombinere med mørke eller brune sko. En sort dress gir en sofistikert og tradisjonell look. Dersom dette ikke er din første dress er en mønstret dress eller en dress i en fresh farge kanskje noe for deg?

5. Tilbehør
Nå som du har funnet dressen for deg er det viktig å tenke på tilbehør. Tilbehøret til dressen kan virkelig få deg til å skille deg ut i mengden. Her er det mye å velge mellom i form av skjorter, sko, belte og slips.


Det viktigste av alt er at du skal føle deg vel. Ikke vær redd for å spørre om hjelp. Vi i Bogart.Cosmo hjelper deg gledelig!

Hjertelig velkommen!

❤️

Kontakt oss på vår facebook-side «BogartCosmo» eller ring oss på Tlf +47 73 51 06 85

Trykk her for å gå til nettbutikken